De Makerswinkel is een online winkel vol creatieve en educatieve materialen en producten voor kleine en grote makers.

Ontstaan na vele vragen over de materialen die gebruikt worden voor Professor Loep & Het Kunstlaboratorium, gestart als een extra service, maar inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met verschillende verkooppunten.

We bieden duurzame & kwalitatieve materialen, waar we zelf enthousiast over zijn en veel mee werken. Materialen om te inspireren, om te ontdekken, om mee te experimenteren, maar vooral om te MAKEN.

Zo bieden we speciale Maakkoffers gekoppeld aan een thema om te inspireren en eindeloos mee aan de slag te gaan. We hebben Maakkoffers met alleen een selectie van goede materialen en/of gereedschappen om vooral te inspireren en aan te zetten tot maken. En we hebben Maakkoffers met een maakinstructie om een direct eigen product te maken, waar je je eigen draai aan kan geven. Hierbij maken we gebruik van producten uit de winkel en vullen we aan met diverse hergebruikte materialen, waardoor het assortiment wisselt.

Je kan bij ons terecht voor zowel uitgebreide sets met maakinstructies als losse materialen. Wil je liever iets op maat samenstellen? Dat kan ook, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Training/Workshop

We kunnen diverse trainingen/workshops op maat verzorgen voor medewerkers in onderwijs, kinderopvang en recreatie.

Denk daarbij aan het stimuleren van creatief vermogen bij kinderen, rondom gebruik van onze producten, creatief vermogen van de medewerkers vergroten of een combinatie daarvan.

Samen kijken we graag naar een passend aanbod.

Meer informatie
Ontwerp & Advies

Heb je hulp nodig met het inrichten van creatieve maakruimte voor jonge makers? Wij kunnen daarbij helpen en kijken samen graag naar de opties

Na inventarisatie van de wensen en mogelijkheden, stellen we op basis daarvan een plan samen.

Of je nu veel of weinig ruimte hebt, wij verzorgen je project inrichting compleet van a tot z, met oog voor functionaliteit & creativiteit.

Meer informatie
Voor bedrijven

Zoek je een startset gereedschap voor je school of op kinderopvang?

Ben je op zoek naar materialen voor meerdere projecten?

Of wil je graag een thematische Maakkoffer voor je recreatiepark?

Of ben je juist op zoek naar nieuwe input rondom creativiteit?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie
Maatwerk

Heb je een speciale wens voor een jonge maker?

Zoek je iets met een bepaald budget in gedachte?

Een project waar je een specifieke Maakkoffer voor zoekt?

Zoek je aanvullend aanbod voor onderwijs, kinderopvang of recreatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn altijd in voor nieuwe projecten.

Meer informatie
Image
Voordelen samenwerken
De Makerswinkel is actief op vele verschillende fronten en werkt veel met verschillende partijen, waardoor projecten gemakkelijk van A tot Z uitgewerkt kan worden.
  • Ervaring met de doelgroep
    De Makerswinkel werkt regelmatig met de verschillende doelgroepen, waardoor er vanuit eigen ervaringen, direct van de werkvloer, kan worden gemaakt.
  • Uitvoerig getest
    Alle producten die in de webwinkel terecht komen, zijn uitvoerig getest. Alleen de fijnste, meest duurzame & inspirerende materialen bieden we aan.
  • Hergebruik & duurzaam
    We werken met zoveel mogelijk hergebruikte en duurzame materialen. Materialen die je vaker dan een keer kan gebruiken. Of juist de restanten die anders op de afvalhoop terecht komen.