Makers-bezorg-service

De scholen, bibliotheken, musea en culturele centra's zijn nu even een paar weken dicht, vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. Hierdoor zien de komende weken er voor veel gezinnen met jonge makers er heel anders uit. Ook onze eigen activiteitenprogramma's zijn geannuleerd tot nader bericht. Maar om toch een beetje creativiteit te bevorderen, lanceren wij totdat de scholen weer opengaan de: Makers-bezorg-service.

Mogelijkheden

Makersboxen

Voor jonge makers (4-12 jaar) uit de stad Utrecht hebben we een aantal Makersboxen samengesteld welke gehuurd kunnen worden. Deze boxen zitten vol met activiteiten, materialen en instructies om te onderzoeken en te maken.

 

Een complete set, zodat je als ouder en kind direct aan de slag kan, zonder nog zelf allerlei dingen te verzinnen. We hebben drie thema's in meerdere varianten die je voor een week kan huren. Zo zou je elke week een nieuwe thema box kunnen huren. En het mooie is, we brengen ze ook nog bij je langs! 

 

Tinkerkoffers

Wil je wel iets leuks om met je kinderen te doen alleen niet zo uitgebreid? Dan kan je ook nog onze Tinkerkoffers kopen. Deze hebben we in drie varianten.

 

Maakkoffers of Bouwpakketten

En uiteraard kan je ook nog onze eigen Maakkoffers of Bouwpakketten kopen. Hiervoor geld dan ook voor bewoners in Utrecht geen bezorgkosten. Kortom opties genoeg om op creatieve en educatieve wijze de komende drie weken door te komen!Aanbod