Aanbod & Diensten

De Makerswinkel is een online winkel vol creatieve en educatieve materialen en producten voor kleine en grote makers. 

 

Ontstaan na vele vragen over de materialen die gebruikt worden voor Professor Loep & Het Kunstlaboratorium, gestart als een extra service, maar inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met verschillende verkooppunten.

 

We bieden duurzame & kwalitatieve materialen, waar we zelf enthousiast over zijn en veel mee werken. Materialen om te inspireren, om te ontdekken, om mee te experimenteren, maar vooral om te MAKEN. 

 

Zo bieden we speciale Maakkoffers gekoppeld aan een thema om te inspireren en eindeloos mee aan de slag te gaan. We hebben Maakkoffers met alleen een selectie van goede materialen en/of gereedschappen om vooral te inspireren en aan te zetten tot maken. En we hebben Maakkoffers met een maakinstructie om een direct eigen product te maken, waar je je eigen draai aan kan geven. Hierbij maken we gebruik van producten uit de winkel en vullen we aan met diverse hergebruikte materialen, waardoor het assortiment wisselt.

 

Je kan bij ons terecht voor zowel uitgebreide sets met maakinstructies als losse materialen. Wil je liever iets op maat samenstellen? Dat kan ook, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 

Abonnement

Onze producten verkopen we voornamelijk aan particulieren. We bieden losse producten, maar ook gevulde Maakkoffers als abonnement.

 

Elk kwartaal hebben we een nieuwe Maakkoffer, vol inspiratie & materialen.

Maatwerk

Heb je een speciale wens voor een jonge maker of een bepaald budget in gedachte? Een project waar je een specifieke Maakkoffer voor zoekt?

 

Neem contact met ons op, we stellen graag een mooie Maakkoffer naar wens voor je samen.

Bedrijven

Zoek je een startset voor in de klas of op de bso? Ben je op zoek naar materialen voor meerdere projecten? Of wil je graag een thematische Maakkoffer? 

 

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Tinkerkoffers

Zoek je wat meer uitdaging voor de jonge maker? Koop of huur dan eens een Tinkerkoffer! Een koffer vol gereedschappen, materialen of een combinatie daarvan om met je klas of groep naar hartelust te kunnen 'tinkeren'.

 

De Tinkerkoffers worden op maat samengesteld en worden van lesbrieven of activiteitentips voorzien.Maakruimtes

Heb je hulp nodig met het inrichten van creatieve maakruimte voor jonge makers? Wij kunnen daarbij helpen!

 

We inventariseren de wensen en mogelijkheden en stellen op basis daarvan een plan samen. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, wij kunnen je project inrichting compleet verzorgen van a tot z, met oog voor functionaliteit & creativiteit. 


Training/Workshops

We kunnen diverse trainingen/workshops op maat verzorgen voor medewerkers in onderwijs, kinderopvang en recreatie. Denk daarbij aan het stimuleren van creatief vermogen bij kinderen, rondom gebruik van onze producten, creatief vermogen van de medewerkers vergroten of een combinatie daarvan.


Opdrachtgevers

We leveren aan diverse bedrijven onze materialen & producten zoals;

  • Ludens Kinderopvang
  • Brede School Hoograven
  • Landal GreenParks